BACK-TO-NATURE - MET 30'ERS HET BOS IN!
ZATERDAG 30-09 | €89.00 | 14:00 - 14:30 | EPE
Tickets

Wat is “Back-to-Nature – met 30’ers het bos in”? 

 

Ontvlucht ook de stad en kom heerlijk tot rust in de natuur. Wanneer heb je dat nou voor het laatst gedaan? Durf jij het aan om eens een weekend zonder telefoon, Facebook en tv door te komen en kan jij het aan om een dag te overleven in de natuur?

 

Wat is er nou leuker om met een groep Dertigers back-to-basic te gaan en samen te ondervinden hoe leuk het is om weg te zijn van alle drukte, afleiding en commerciële entertainment? Een unieke ervaring in Nederland: overnachten in de buitenlucht in het bos.

 

Onderdelen in het programma zijn:

  • Workshop - Vuur leren maken (zelf geschikt hout zoeken en hoe dit aan te steken)
  • Workshop - Koken op kampvuur – bij het vuur staat een grote kist met ingrediënten. Met een bijl, een mes en alles wat de natuur te bieden heeft bedenk je samen oplossingen om de maaltijd te bereiden.
  • Workshop – Je eigen slaapplek opbouwen – je leert een aantal belangrijke knopen leggen die je meteen kan uittesten bij het opbouwen van je eigen slaapplek voor die avond.
  • Gedurende de dag en avond, prikkelende en inspirerende oefeningen, games en opdrachten. 

 

Wie begeleidt dit? 

De georganiseerde chaos wordt begeleid door trainers Freek & Pascal van Bosmann Bakker en De DertigersClub.

 

Hoe kom ik op de locatie?

Met de auto: na aanmelding ontvang je de precieze locatie (bij Epe). Er is voldoende gelegenheid om te parkeren en dit is helemaal gratis.

Met de trein: de locatie is het dichtste bij station Nunspeet. Wij kunnen je bij het station oppikken. Na aanmelding kan je aangeven via mail of je gebruik wil maken van onze pendelservice (geen extra kosten).

 

Waar slaap ik?

Wakker worden met het geluid van de natuur geeft een ultiem gevoel van vrijheid. Voor mensen die in de buitenlucht willen slapen, zijn er hangmatten en matjes. Wil jij liever in een tent slapen dan kan dat ook. Jij kiest zelf waar je je op dat moment het meest comfortabel bij voelt.

 

Kan ik daar douchen?

We gaan back-to-nature, dus er is geen douche aanwezig. Echter zijn er wel andere manieren om je op te frissen. Een washandje meenemen is daarom ook voldoende. Wel zijn er gewone toilet faciliteiten aanwezig.

 

Kan ik daar telefoneren?

Telefoons en andere apparatuur blijven thuis, in de auto, worden uitgezet. Dit doen we om je even helemaal af te sluiten van je dagelijkse beslommeringen. Na het weekend zal je waarschijnlijk je telefoon niet eens meer aan willen zetten!

 

Gaat het event ook door bij regen?  

Bij regen gaat het event gewoon door. Wij hebben de middelen om ervoor te zorgen dat jij droog kan slapen. Echter zijn de weersvoorspellingen dusdanig slecht en niet verantwoord dan zullen we het evenementen moeten annuleren.

 

Wat moet ik meenemen?

Je ontvangt na aanmelding een lijst met de mee te nemen spullen. We beschikken zelf over slaapspullen (hangmatten, slaapzakken, matjes en tenten) voor een groot aantal deelnemers. In het aanmeldformulier kan je aangeven of je een eigen slaapzak meeneemt of niet. 

 

Hoeveel deelnemers zijn er?

We mikken op tussen de 15 to 20 deelnemers.

Bij onvoldoende aanmeldingen wordt het event geannuleerd. 

 

Wanneer is het event?

Zaterdag 30 september van 14:00 tot Zondag 1 oktober 14:00

 

Wat zijn de kosten?

89 euro. Dit betekent begeleiding bij alle workshops, alle spullen om te overnachten en eten en drinken is inbegrepen. Alleen het transport van en naar de locatie moet je zelf regelen. Tevens zorgen we ervoor dat je nog een paklijst krijgt opgestuurd bij je inschrijving met kledingvoorschriften e.d.

 

Staat jouw vraag hier niet bij?

Stuur dan een e-mail met jouw vraag naar: info@bosmannbakker.nl of info@dedertigersclub.nl

EPE