STRAATVERHALEN - RIAZ IN ZUIDOOST

Door: Isabelle Dobbe

Wie: Riaz (35) 

Waar: World of Food, Zuidoost 

Actie: eet met twee vrienden een broodje saté  

“Sinds mijn echtscheiding ben ik vrijer, ik ben meer open geworden. In het begin was het moeilijk. Je moet een beetje moed hebben om die eerste stap te maken, maar nu ben ik weer een vrolijk mens. Ik leef en geniet van mijn leven. Ik ga bijvoorbeeld meer naar concerten, zoals laatst naar Zsa zsa su. Ik loop dan veel rond, zo ontmoet je daar ook weer nieuwe mensen.  

"Twee jaar geleden ben ik gescheiden. We waren anderhalf jaar getrouwd en er kwamen steeds meer meningsverschillen. Uit elkaar gaan was een gezamenlijke beslissing. Als het niet lukt met elkaar, dan maar niet. We hebben een zoon van drie. Hij maakt het heel goed. Ik neem deel in zijn schoolactiviteiten en in zijn dagelijkse leven. Zijn vaste verblijf is bij zijn moeder, ik zie hem in de weekenden. En ik doe leuke dingen met hem in de vakanties. 

"Helaas gaan mijn ex en ik nog niet echt goed met elkaar om. We communiceren nu niet persoonlijk, alleen via mail. De boosheid kan bij één van de twee soms langer duren. Die negativiteit wil ik niet in mijn leven. Gun die ander dan wat tijd en ruimte en op zijn tijd komt het wel. Dan kijken we hoe het afloopt. Ik ben nu vooral bezig met positiviteit en vrolijke mensen om me heen. Dat wil ik ook aan mijn zoon overdragen. Zo hoort het, toch?”

AGENDA

WOENSDAG 24-01-2018

LIEFDE - DE INVLOED VAN HERSENEN EN HORMONEN

LIEFDE - DE INVLOED VAN HERSENEN EN HORMONEN €14.50 | 20:00 - 22:15 | AMSTERDAM

Hormonen beïnvloeden onze hersenen en gedrag. Dat gebeurt soms op een radicale manier, bijvoorbeeld als we verliefd zijn of wanneer we kinderen krijgen, maar vaak is de beïnvloeding subtieler.

VRIJDAG 16-02-2018

WORKSHOP KLAVERJASSEN - HOE ZAT DAT OOK ALWEER?!

WORKSHOP KLAVERJASSEN - HOE ZAT DAT OOK ALWEER?! €16.50 | 19:00 - 22:30 | AMSTERDAM

Tja, hoe zat dat ook alweer? We beginnen de avond met een heerlijke daghap waarbij onze kenner de regels en achtergrondinformatie van het klaverjassen je bijbrengt.

DONDERDAG 12-04-2018

THE FUTURE - ARE ROBOTS TAKING OVER?

THE FUTURE - ARE ROBOTS TAKING OVER? €14.50 | 20:00 - 22:15 | AMSTERDAM

VERWACHT - Experts say that a lot of jobs will be obsolete by 2025 and predict that 5 million jobs will be lost before 2020 as artificial intelligence, nanotechnology and robots will take over...