STRAATVERHALEN - LUCIEN OP HET JAVAPLEIN

Door: Isabelle Dobbe

Wie: Lucien (34)

Waar: Javaplein, Oost

Actie: Onderweg naar de OBA

“Je treft me op een goed moment, alles gaat net even een beetje mis. Ik ben mijn telefoon kwijt, dus ik ga in de bibliotheek even mijn mail checken.

Ik ben professioneel danser. Klassiek, modern, jazz; ik verwerk het allemaal in mijn eigen stijl. Dans is voor mij een vorm van communicatie. Ik communiceer door in het moment te zijn, door zo eerlijk mogelijk over te komen. Het gaat niet om het uitvoeren van dat specifieke pasje, maar om wat je ermee uitdraagt. Juist dat is wat het zo leuk maakt.

Naast danser ben ik docent. Ik geef dansles aan zowel kinderen als volwassenen, van beginners tot gevorderden. De grootste uitdaging is lesgeven aan middelbare scholieren. Ik kom op heel veel middelbare scholen en leerlingen hebben vaak geen zin als ze binnenkomen. Ze kennen het dansen niet en zijn daardoor soms lastig te motiveren. Maar met de juiste touch denken ze dan toch ineens: hé, dat is best wel leuk eigenlijk! En daar gaat het om.”

Wil je contact opnemen met Lucien om een workshop of dansles te boeken? Mail naar luciendenny@hotmail.com

AGENDA

WOENSDAG 24-01-2018

LIEFDE - DE INVLOED VAN HERSENEN EN HORMONEN

LIEFDE - DE INVLOED VAN HERSENEN EN HORMONEN €14.50 | 20:00 - 22:15 | AMSTERDAM

Hormonen beïnvloeden onze hersenen en gedrag. Dat gebeurt soms op een radicale manier, bijvoorbeeld als we verliefd zijn of wanneer we kinderen krijgen, maar vaak is de beïnvloeding subtieler.

VRIJDAG 16-02-2018

WORKSHOP KLAVERJASSEN - HOE ZAT DAT OOK ALWEER?!

WORKSHOP KLAVERJASSEN - HOE ZAT DAT OOK ALWEER?! €16.50 | 19:00 - 22:30 | AMSTERDAM

Tja, hoe zat dat ook alweer? We beginnen de avond met een heerlijke daghap waarbij onze kenner de regels en achtergrondinformatie van het klaverjassen je bijbrengt.

DONDERDAG 12-04-2018

THE FUTURE - ARE ROBOTS TAKING OVER?

THE FUTURE - ARE ROBOTS TAKING OVER? €14.50 | 20:00 - 22:15 | AMSTERDAM

VERWACHT - Experts say that a lot of jobs will be obsolete by 2025 and predict that 5 million jobs will be lost before 2020 as artificial intelligence, nanotechnology and robots will take over...