STRAATVERHALEN - DENNIS OP DE DAPPERMARKT 1.0

Wie: Dennis  (36 jaar) uit de Bijlmer

Waar: Dapperstraat, Oost

Wat: loopt met zijn moeder over de Dappermarkt

“Vandaag ben ik met mijn moeder op stap, zij woont ook in de Bijlmer.  We gaan vaak samen de stad in. Het is dan altijd maar weer afwachten waar we eindigen. Straks gaan we naar de kermis in Oostpoort. We plannen nooit wat. Dat hebben we gewoon opgegeven want er komt nooit iets van terecht. We kennen onszelf.

Ik zit in de mode en ik tatoeëer. Dat laatste doe ik overal, ik heb geen vaste werkplek. Nee, mijn moeders oren heb ik niet gedaan, maar de rest wel. De hele familie zit vol. Ik moest toch op iemand oefenen.

Wat ik zo cool vind aan tatoeëren is dat je echt iets ziet ontstaan voor je ogen. Mensen zijn ook zo blij als ze weggaan. Je moet weleens over een litteken heen tatoeëren, iets waar iemand vaak heel onzeker over is. Ik vind het dan heel mooi om te zien dat zo iemand ook blij weggaat. En soms wordt het ook mooier dan ik zelf had verwacht. Dan kan ik mijn enthousiasme niet bedwingen en roep ik dat. Maar ik moet echt leren dat ik dat een beetje voor mezelf houd, want je ziet mensen dan altijd een beetje angstig kijken. Alsof ze zich dan afvragen of ik er überhaupt wel verstand van heb.”

Voor meer info over de tattoos van Dennis, check www.facebook.com/jesshinoon8

Nieuwsgierig wat Dennis precies doet in de mode? Vanmiddag gooien we deel II online!

AGENDA

WOENSDAG 24-01-2018

LIEFDE - DE INVLOED VAN HERSENEN EN HORMONEN

LIEFDE - DE INVLOED VAN HERSENEN EN HORMONEN €14.50 | 20:00 - 22:15 | AMSTERDAM

Hormonen beïnvloeden onze hersenen en gedrag. Dat gebeurt soms op een radicale manier, bijvoorbeeld als we verliefd zijn of wanneer we kinderen krijgen, maar vaak is de beïnvloeding subtieler.

VRIJDAG 16-02-2018

WORKSHOP KLAVERJASSEN - HOE ZAT DAT OOK ALWEER?!

WORKSHOP KLAVERJASSEN - HOE ZAT DAT OOK ALWEER?! €16.50 | 19:00 - 22:30 | AMSTERDAM

Tja, hoe zat dat ook alweer? We beginnen de avond met een heerlijke daghap waarbij onze kenner de regels en achtergrondinformatie van het klaverjassen je bijbrengt.

DONDERDAG 12-04-2018

THE FUTURE - ARE ROBOTS TAKING OVER?

THE FUTURE - ARE ROBOTS TAKING OVER? €14.50 | 20:00 - 22:15 | AMSTERDAM

VERWACHT - Experts say that a lot of jobs will be obsolete by 2025 and predict that 5 million jobs will be lost before 2020 as artificial intelligence, nanotechnology and robots will take over...