STRAATVERHALEN - DENNIS OP DE DAPPERMARKT 1.0

Wie: Dennis  (36 jaar) uit de Bijlmer

Waar: Dapperstraat, Oost

Wat: loopt met zijn moeder over de Dappermarkt

“Vandaag ben ik met mijn moeder op stap, zij woont ook in de Bijlmer.  We gaan vaak samen de stad in. Het is dan altijd maar weer afwachten waar we eindigen. Straks gaan we naar de kermis in Oostpoort. We plannen nooit wat. Dat hebben we gewoon opgegeven want er komt nooit iets van terecht. We kennen onszelf.

Ik zit in de mode en ik tatoeëer. Dat laatste doe ik overal, ik heb geen vaste werkplek. Nee, mijn moeders oren heb ik niet gedaan, maar de rest wel. De hele familie zit vol. Ik moest toch op iemand oefenen.

Wat ik zo cool vind aan tatoeëren is dat je echt iets ziet ontstaan voor je ogen. Mensen zijn ook zo blij als ze weggaan. Je moet weleens over een litteken heen tatoeëren, iets waar iemand vaak heel onzeker over is. Ik vind het dan heel mooi om te zien dat zo iemand ook blij weggaat. En soms wordt het ook mooier dan ik zelf had verwacht. Dan kan ik mijn enthousiasme niet bedwingen en roep ik dat. Maar ik moet echt leren dat ik dat een beetje voor mezelf houd, want je ziet mensen dan altijd een beetje angstig kijken. Alsof ze zich dan afvragen of ik er überhaupt wel verstand van heb.”

Voor meer info over de tattoos van Dennis, check www.facebook.com/jesshinoon8

Nieuwsgierig wat Dennis precies doet in de mode? Vanmiddag gooien we deel II online!

AGENDA

MAANDAG 01-04-2019

THE FUTURE - ARE ROBOTS TAKING OVER?

THE FUTURE - ARE ROBOTS TAKING OVER? €14.50 | 20:00 - 22:15 | AMSTERDAM

VERWACHT - Experts say that a lot of jobs will be obsolete by 2025 and predict that 5 million jobs will be lost before 2020 as artificial intelligence, nanotechnology and robots will take over...

MAANDAG 08-04-2019

ARCHITECTUUR TOUR - NOORD EN 'T IJ

ARCHITECTUUR TOUR - NOORD EN 'T IJ €12.50 | 14:00 - 16:30 | AMSTERDAM

VERWACHT Onze gids neemt ons mee langs de oevers en verschillende wijken in Noord en vertelt ons over de geschiedenis, de ontwikkelingen en de toekomst van de IJ-oevers en Amsterdam Noord!

DONDERDAG 11-04-2019

RONDLEIDING RIJKS - HET GEBOUW

RONDLEIDING RIJKS - HET GEBOUW €14.50 | 14:00 - 16:00 | AMSTERDAM

VERWACHT -Tijdens deze tour kijken wij specifiek naar het gebouw, haar historie, ontwikkelingen en verhalen. Zo gaan wij naar de kelders en leren wij onder andere hoe de collecties het museum binnenkomen.