STRAATVERHALEN - DENNIS OP DE DAPPERMARKT 2.0

Wie: Dennis  (36 jaar) uit de Bijlmer (deel II)

Waar: Dapperstraat, Oost

Wat: loopt met zijn moeder over de Dappermarkt

“Naast tatoeëren werk ik in de mode. Ik ben ooit begonnen met Surinaamse kleding maken. Ik weet eigenlijk niet meer precies hoe dat ging. Zo van de ene op de andere dag ben ik een beetje gaan klooien. Een naaimachine had ik nog nooit gebruikt. Ik zat toen nog op de banketbakkersschool. Nou, ik kon geen koekje bakken. Daar ging duidelijk iets verkeerd.

Nu ben ik creative partner bij Jess, op de Albert Cuyp. We vermaken daar oude bontjassen tot bodywarmers en slippers. Die slippers schijnen weer helemaal terug te zijn. Je had ze vroeger in de jaren 70 en 80, van die hoge slippers met een dikke bontrand erop.

Maar ik heb ook een eigen kledinglijn, Wolf. Ik maak nu vooral hoodies, zoals wat ik aan heb. Nee, er zit geen label aan want die waren op. Ik ben nog bezig met een website, maar je kunt me vinden via mijn Facebookpagina.”

En nu als de wiedeweerga naar www.facebook.com/wolfden81 voor die hoodies en naar  www.facebook.com/jesshinoon voor die bontslippers!

AGENDA

WOENSDAG 24-01-2018

LIEFDE - DE INVLOED VAN HERSENEN EN HORMONEN

LIEFDE - DE INVLOED VAN HERSENEN EN HORMONEN €14.50 | 20:00 - 22:15 | AMSTERDAM

Hormonen beïnvloeden onze hersenen en gedrag. Dat gebeurt soms op een radicale manier, bijvoorbeeld als we verliefd zijn of wanneer we kinderen krijgen, maar vaak is de beïnvloeding subtieler.

VRIJDAG 16-02-2018

WORKSHOP KLAVERJASSEN - HOE ZAT DAT OOK ALWEER?!

WORKSHOP KLAVERJASSEN - HOE ZAT DAT OOK ALWEER?! €16.50 | 19:00 - 22:30 | AMSTERDAM

Tja, hoe zat dat ook alweer? We beginnen de avond met een heerlijke daghap waarbij onze kenner de regels en achtergrondinformatie van het klaverjassen je bijbrengt.

DONDERDAG 12-04-2018

THE FUTURE - ARE ROBOTS TAKING OVER?

THE FUTURE - ARE ROBOTS TAKING OVER? €14.50 | 20:00 - 22:15 | AMSTERDAM

VERWACHT - Experts say that a lot of jobs will be obsolete by 2025 and predict that 5 million jobs will be lost before 2020 as artificial intelligence, nanotechnology and robots will take over...