INTERVIEW MET BOSMANN BAKKER

Onze inspirerende 30’er: Pascal de Bosman van BosmannBakker

Wat heeft Pascal geïnspireerd om volledig het roer om te gooien?

 

Mijn dertigers dilemma begon al erg vroeg. Zo rond mijn 25e begon ik te worstelen met hoe ik zin aan mijn leven kon geven. Als ik er op terugkijk zie ik een aantal gebeurtenissen in mijn leven die hieraan hebben bijgedragen.

 

Ik ben altijd nieuwsgierig naar de wereld geweest. Op mijn 17e ging ik voor het eerst drie maanden naar Zuid-Amerika en vele reizen zijn gevolgd. Wanneer je veel ziet van de wereld denk je vaker na over jouw rol in dit grote geheel.

 

“Een soort van totale paniek brak uit, want ik verwachtte wel een ontzettend succesvolle loopbaan”

 

Hiernaast heeft mijn vader als sleutelfiguur naast inspiratie een zekere onzekerheid in mij losgemaakt. Hij was erg succesvol als zakenman en reisde de hele wereld over. Ik ging er als kind altijd vanuit dat ik zijn voorbeeld zou volgen, maar tegen de tijd dat ik studiekeuzes moest gaan maken kon ik dit idee niet matchen met wie ik was. Een soort van totale paniek brak uit, want ik verwachtte wel een ontzettend succesvolle loopbaan van mezelf. Wat mijn vader deed was altijd de enige waarheid en verdieping in mijn eigen persoon heb ik hierin overgeslagen.

 

“Vanuit mijn diepste ik kon ik met mensen meevoelen die zelf worstelden met deze fase”

 

Ik kwam er achter dat mijn jarenlange struggle ervoor zorgde dat ik aardig wat bagage had opgebouwd. Vanuit mijn diepste ik kon ik met mensen meevoelen die zelf worstelden met deze fase. Stiekem merkte ik dat dit mij een soort van ultieme voldoening gaf en op den duur klopten mensen zelfs bij mij aan.

 

Het leven wordt als ontzettend gecompliceerd ervaren, maar ik geloof dat dit veel simpeler kan zijn. Ik wil mensen laten voelen wat ze echt belangrijk vinden, zonder dat alle verwachtingen van zichzelf en de buitenwereld daarin mee spelen. Dit wil ik op de persoonlijke manier doen waar ik zoveel energie van krijg. Met dat doel heb ik nu de trainersopleiding gevolgd en heb ik samen met Freek BosmannBakker opgezet waarmee we met mensen terug naar de basis gaan. Vanuit deze basis gaan we op zoek naar waar mensen in hun leven voorbij hebben gelopen, zoals ik ook zelf aan mezelf voorbij ben gelopen.

 

“Ik geloof dat mensen zo een gelukkiger leven kunnen leiden waarin ze meer betekenis geven aan hun kern”

 

Mijn ultieme doel is dat ik mensen kan helpen om hun leven dichter bij zichzelf in te richten. Ik geloof dat mensen zo een gelukkiger leven kunnen leiden waarin ze meer betekenis geven aan hun kern.

 

Stap 1: met mensen het bos in, lekker op zoek naar de verassingen die daar te wachten liggen. Terug naar de basis.

 

Ook eens mee het bos en terug naar de basis met Pascal en Freek, schrijf je dan in voor het event ‘Back to nature – Met 30’ers het bos in!

http://www.dedertigersclub.nl/event/back-to-nature-met-30-ers-het-bos-in

 

Of bestel je tickets gelijk via:

https://www.chipta.com/nl/BacktoNatureSlapenindeopenlucht/8594/selectticket

 

Wil je weten wat Pascal en Freek nog meer doen kijk dan op: www.bosmannbakker.nl

AGENDA

MAANDAG 01-04-2019

THE FUTURE - ARE ROBOTS TAKING OVER?

THE FUTURE - ARE ROBOTS TAKING OVER? €14.50 | 20:00 - 22:15 | AMSTERDAM

VERWACHT - Experts say that a lot of jobs will be obsolete by 2025 and predict that 5 million jobs will be lost before 2020 as artificial intelligence, nanotechnology and robots will take over...

MAANDAG 08-04-2019

ARCHITECTUUR TOUR - NOORD EN 'T IJ

ARCHITECTUUR TOUR - NOORD EN 'T IJ €12.50 | 14:00 - 16:30 | AMSTERDAM

VERWACHT Onze gids neemt ons mee langs de oevers en verschillende wijken in Noord en vertelt ons over de geschiedenis, de ontwikkelingen en de toekomst van de IJ-oevers en Amsterdam Noord!

DONDERDAG 11-04-2019

RONDLEIDING RIJKS - HET GEBOUW

RONDLEIDING RIJKS - HET GEBOUW €14.50 | 14:00 - 16:00 | AMSTERDAM

VERWACHT -Tijdens deze tour kijken wij specifiek naar het gebouw, haar historie, ontwikkelingen en verhalen. Zo gaan wij naar de kelders en leren wij onder andere hoe de collecties het museum binnenkomen.